de afstand tot jouw kern

 

Stem vrede

Huisreiniging
maandag 09 juni 2014 15:23

Allemaal kennen we het gevoel waarbij het lijkt alsof er iets of iemand in je huis is. Dit is soms een projectie van de eigen geest, soms is het een andere entiteit. De mengeling van beiden komt ook voor. De eigen geestesgesteldheid maakt je meer of minder vatbaar voor energieŽn. Heb je een terugkerend ongemak, slaap je slecht of voelt je huis niet fijn, neem gerust telefonisch contact op.

Voordat ik langskom, voeren we eerst een telefonisch gesprek waarin afspraken gemaakt worden. Naast de ruimte(s) reinigen is het dus ook belangrijk om inzicht te verwerven in jezelf of situatie thuis. Deze combinatie maken een huisreiniging effectiever en langduriger.

Eenmaal een afspraak gemaakt, kom ik in jouw huis. Zonder teveel te spreken neem ik de tijd om alle ruimtes te reinigen. Hierbij zal ik ook gesloten kasten en andere ruimtes openen. Aansluitend bespreek ik mijn ervaringen met je. In dit nagesprek wordt het huis, de energie en jouw gesteldheid samengenomen om tot inzicht en diepere verwerking te komen. Als nazorg zal ik na enkele dagen telefonisch contact met je opnemen. Hierin worden de effecten en ervaringen nabesproken en toegelicht.

Het uurtarief is vast. De tijd die nodig is, is variabel en ook de reiskosten worden in rekening gebracht. In de praktijk blijkt dat je rekening moet houden met een duur van 2 tot 3 uur. De telefonische intake en nazorg zijn inbegrepen.

 

You have no rights to post comments