Woestijnroos
zondag 25 december 2005 06:32

woestijnroos Deze steen is ontstaan door kristallisatie van zand en zout. Dit is een tijdrovendproces en dit wordt weerspiegeld in het karakter van de steen.
(Natuurinformatie.nl)

Werking

De werking is over versterkend en stabiliserend. In momenten van psychische onrust, mentale instabiliteit of lijfelijke schokken, kan het regelmatig vasthouden van deze steen een helende werking geven. De steen werkt subtiel en langzaam, maar zeer krachtig. De steen geeft een energetische reflectie die verkoelend kan aanvoelen.

woestijnroos2 Dit exemplaar heb ik in Amerika op de kop weten te tikken. Ik weet nog goed dat ik in een souvenier winkeltje rondliep en daar lagen allerlei stenen. Tot op een moment ik me omdraai en daar onderin een kastje dit monster zag liggen. Nadat ik het oppakte om eens te bekijken, trok de energie stroom door heel mijn arm. Zeker geen kinderachtig steentje.

Dit exemplaar heeft meer dan alleen een verkoelende werking. Dit komt door de veelheid aan steensoorten en kristallen die hier ingebed zijn. Het feit dat deze in een drie-eenheid verschijnt maakt het voor mij in elk geval extra persoonlijk en bijzonder.