de afstand tot jouw kern

 

Stem vrede

Zielstekening
woensdag 04 januari 2006 15:16

Woorden zijn de bouwstenen van ons denken en onze gesprekken. Met beelden communiceren we echter ook. De kunst is er vol van, en het kan ons diep raken en in beweging brengen op niveaus waar woorden te kort schieten. Als je een consult zoekt, voorbij de woorden, kom dan eens langs voor een zielstekening. Het is een persoonlijk portret met weinig woorden.

Zonder denken

Middels intuïtief tekenen werk ik direct met jouw essentie, zonder veel tussenkomst van jouw 'denken'. Tijdens dit samenzijn ontstaat de tekening die een weerspiegeling is van het consult. Daarbij krijgt de tekening een boodschap die als meditatieve tekst meegegeven wordt.

Kinderen

Ook voor kinderen is dit zeer geschikt. In tegenstelling tot volwassenen, werkt dit bij kinderen direkt door. De energetische afstemming is bij kinderen veel toegankelijker en vindt er vaak direkte transformatie plaats. Als het om kinderen gaat stel ik vaak twee tekeningen op, één van het huidige moment, en één die het kind in zijn of haar natuurlijk balans terugbrengen.

Workshops

Voor groepen tot 12 deelnemers biedt ik deze vorm ook aan in workshops of besloten kring. Er is dan voldoende ruimte om jezelf en elkaar te leren kennen op onverwachte, ontspannen en leerzame wijze.

 


 

Enkele voorbeelden zijn te zien in de gallerij.

 

You have no rights to post comments