de afstand tot jouw kern

 

Stem vrede

Het huidige moment is als een schip zonder locatie.

Melana Rumi

Persoonlijk Consult
Welke leeftijd je ook hebt of hoeveel levenservaring je bezit, allemaal kennen we een moment van vertwijfeling, aarzeling, onzekerheid, pijn of verdriet. Herken je een terugkerend gevoel of patroon dat je maar niet onder woorden krijgt? Als je heel eerlijk tegen jezelf bent, zoek je dan niet eigenlijk hulp of heling?

goldbutterflyEen moment van eerlijkheid of vertwijfeling, is een moment om uit te reiken. Deze momenten zijn er om op weg te gaan, iets ouds achter te laten en jezelf te ont-wikkelen. Jouw lichaam, jouw ziel, of het leven zelf, vraagt je dieper te kijken dan het alledaagse. Het is een kans om stralender te worden voor jezelf en omgeving. In een persoonlijk consult is er ruimte voor de diepere blik, de heling en antwoorden die transformerend zijn.

Zielswerk

De essesenties die jou in dit leven gebracht hebben, een man en een vrouw, een spirituele vonk, een incarnatie van de ziel, spreken geen woorden. Als kind verkennen we de wereld van de vormen en woorden. Gevoelens, gedragingen, gedachten en woorden vormen ons als mens. Delen van onze zuivere essentie verhullen we in de schaduw van ons ego. We beschermen daarmee ons diepste gevoel en onze ziel. Als mens in de wereld, zoeken en verlangen we naar liefde. Liefde voor het leven en onze eigen ziel.

In het zielswerk help ik je in contact komen met het diepste in jou. Daarin ga je ervaren wat jouw zingeving is in dit leven. Je leert je verhouden tot de roep van jouw ziel en de wereld buiten jou. Je leert jezelf openstellen voor de signalen die jij in jouw leven krijgt en wat deze voor jou betekenen.

Spiritueel

Een boven alles verheven God, het goddelijke in jou als mens, de beproevingen en momenten van groei in jouw leven, ze vallen allemaal samen in het spirituele pad. Wat heb jij te doen in jouw leven, wat zijn jouw antwoorden op het leven dat je leidt? Welke stappen neem jij om de spirituele ontwikkeling mogelijk te maken?

In gesprekken spreken we over jouw spirituele pad, verhouding tot God, het goddelijke, of persoonlijke beproevingen en ontwikkelingen. In rust en samenzijn wordt er intu´tief gesproken en gewerkt aan jouw spirituele belemmeringen en ontwikkelingen.

Psychologisch

Ervaringsgerichte psychologie helpt om de eigen ervaringen te verhelderderen. Deze eigen ervaringen zijn soms gedachten, stemmen van jouw persoonlijkheid, gevoelens en weerstanden. Al deze onderdelen zijn in jou en komen uit jou. Gedachten, gevoelens, emoties, ze vormen soms laagjes over elkaar en grijpen op elkaar in. Zo ontstaat er een verwarrend netwerk in je hoofd en lijf waar je maar moeizaam helderheid in krijgt. In vertrouwelijke gesprekken nemen we deze door, en ontwarren deze samen.

Hiermee ontwikkel je jouw inzicht en leer je jezelf beter kennen. Je leert signalen te herkennenen zodat je met meer harmonie kan leven.

 
 
 

Reacties   

 
Vera
+2 #1 Vera 08-01-2013 10:39
Soms kom je van die mensen tegen in je leven, die je na een ontmoeting duidelijk bijblijven. Marco Wobben is zo iemand. Ik had samen met een vriendin een consult gereserveerd, omdat deze site me zeer aansprak. De sprekende tekeningen, de persoonlijke teksten. Ik hoopte dat deze site dan ook een goede weerspiegeling zou zijn van de persoon die er achter zat.

Aangekomen bij de plaats van bestemming voelde ik gelijk dat het goed zat. Niet vaak heb ik iemand ontmoet die zo goed en scherp kan luisteren naar anderen. Het meest bijzonder vond ik nog wel, dat onze vragen werden beantwoord zonder dat we ze daadwerkelijk hadden gesteld. Over aanvoelen gesproken.

Ook heb ik respect voor het feit dat iemand zich zo open stelt voor anderen om hen adviezen te kunnen geven. Een kwaliteit die ik naar mijn mening te weinig zie bij mensen van deze tijd. Mensen leven steeds meer langs elkaar heen en sluiten zich af voor de buitenwereld, zich bekommerend om hun eigen leventje. Zou iedereen zich iets meer open stellen, dan denk ik dat door zichzelf meer te laten zien en door beter naar anderen te kijken, mensen zich over en weer ook meer gezien voelen. Wat toch een behoefte is van elk mens in deze maatschappij.

Al met al was dit consult een bijzondere ervaring die me lang bij zal blijven. Ik heb levenswijsheid opgedaan en antwoord gekregen op vragen. En als laatste heb ik meer over mezelf geleerd, een onderwerp waar je nooit genoeg over kunt weten..
 
 
Ilze Vonk
+1 #2 Ilze Vonk 12-02-2013 23:19
Toen ik bij Marco aankwam had ik ontzettend veel wat dwars zat. Vol met twijfel ging ik bij een 'paranormaal therapeut' zitten, als je dat verteld, krijg je tenslotte omhoog getrokken wenkbrauwen. Maar Marco voelde precies aan waar mijn pijnpunt zat en heeft in zeer korte tijd mij geholpen! Dus een ieder die nog twijfelt.... hij is niet zweverig, gewoon heel rustig ;-)
 

You have no rights to post comments

Recent

Het werken met mensen, liefdevol luisteren en in contact zijn, scherpt mijn bestaan. Bij elke overgave aan dit werk groei ik, en daarin groeien anderen op hun persoonlijke wijze. Dit is iets wat mijn liefde en fascinatie heeft. Graag zet ik hierbij mijn talenten in: intu´tie, helder zien, en ervaring met heling.

Marco Wobben