de afstand tot jouw kern

 

Stem vrede

Back online
dinsdag 10 april 2012 21:38

Het is weer een typische periode in het jaar. Mijn oude provider had weer eens de jaarlijkse perikelen. Voorheen deden ze dit telkens de dag voordat ik op vakantie ging, maar op de een of andere manier hebben ze dat gewijzigd. Nu viel het in het paasweekend. Enkele dagen ervoor viel het hele domein uit. Volgens de zeer capabele helpdesk had ik aan de DNS instellingen gerommeld, en konden ze alleen nog maar de website formatteren.

Toen ik duidelijk maakte dat ik niets met DNS te maken heb, en de files en databases op de server daar ook niets mee te maken hebben, konden ze een nieuw aanbod bedenken: Ze formatteren de site en halen een oude backup terug, gratis. Toen had ik er de buik van vol. De service werd elk jaar slechter, de helpdesk onkundiger en de prijs alleen maar duurder.

Dus bij deze een aanbevelenswaardige reclame: Hofstadhosting.nl. Een betrouwbare provider, een goedkope provider, en vooral een heel goede service. In al de jaren dat ik er klanten onderbreng heb ik nooit problemen ervaren of er was een accuraat en snel antwoord op het probleem. Goed gedaan jongens een pluim van mij, en weer een nieuw domein via mij. ;)

 

You have no rights to post comments

Recent